Mijn favorieten

Huis taxeren


Als u een woning wilt kopen, zult u deze moeten laten taxeren ten behoeve van het aanvragen van de hypotheek. Maar er zijn meer redenen waarvoor u een taxatierapport nodig zou kunnen hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
 
    het oversluiten van uw hypotheek
    bij een echtscheiding
    bij overlijden van een naaste
 
 
Poort & Woltjer Makelaardij is een innovatief makelaarskantoor, met een actieve werkwijze. Dit houdt in dat uw woning snel en vakkundig getaxeerd wordt door onze gecertificeerde taxateurs volgens de richtlijnen die zijn opgesteld door de Stichting Taxatie en Validatie (StenV).
 
Door onze aansluiting bij meerdere gecertificeerde validatie-instituten zoals o.a. het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) en Taxateurs Unie worden onze taxatierapporten bovendien geaccepteerd door alle geldverstrekkers welke zijn erkend door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (NHG).
Per 1 januari 2016 zijn wij tevens aangesloten bij het NRVT. Het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT) is de garantie voor de opdrachtgever dat hij een integere en deskundige vastgoedtaxateur inschakelt: een Register-Taxateur (RT).
Een Register-Taxateur handelt in het publiek belang, werkt volgens internationale richtlijnen EVS/IVS en erkende gedrags- en beroepsregels. De Register-Taxateur onderwerpt zich aan het centrale tuchtrecht van het NRVT.
 
Genoeg redenen dus om uw woning te laten taxeren door Poort & Woltjer Makelaardij!